Zoekt u dé Expert in het Reinigen van Banken in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland? ATAR is dé Oplossing!

Wanneer u uw bank op professionele wijze wilt laten reinigen, is ATAR Meubelreiniging hét bedrijf dat u inschakelt. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen van zitmeubels. Om uw bankstel langer mooi te houden, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Echter, dit is veel meer dan stofzuigen of snel wat schoonmaken. De goed opgeleide medewerkers van ATAR Meubelreiniging bieden u uitstekende kwaliteit en zorgen stap voor stap voor een intensieve reiniging van uw bankstel.

Vuile bank? Bankstel laten reinigen is een effectieve en betaalbare optie!

Iedere gestoffeerde of leren bank zal in de loop van de tijd vuil worden. Dat is ook niet gek, want er wordt doorgaans veel gebruik van gemaakt. Er wordt op gelegen door mensen of huisdieren, en er wordt drank of eten op gemorst. Dit kan nare plekken opleveren. Als een (leren) bank vuil is geworden, doen mensen een poging om zelf te gaan schoonmaken. Dit raden wij niet aan, omdat u na het opdrogen zult merken dat het vuil niet helemaal is verdwenen. Het kan zelfs voorkomen dat er een extra grote vuile plek ontstaat. Wat gaat u dan doen? Een nieuwe bank kopen of een bankstel herbekleden is doorgaans een dure aangelegenheid. Uw bankstel laten reinigen door ATAR Meubelreiniging is dan een zeer effectieve én betaalbare optie. Zeker als de stof nog goed is, is het professioneel reinigen van uw bank een goede uitkomst. Uw bank gaat vervolgens nog jaren mee!

De werkwijze van ATAR Meubelreiniging

Voor het schoonmaken van uw leren of gestoffeerde bank werkt ATAR volgens een vaste werkwijze. Allereerst vraagt u een offerte aan via de website of per telefoon. Daarna komen wij uw bankstel kosteloos ophalen op een door u gekozen locatie in de provincie Noord-Brabant en Limburg. Vervolgens wordt de vuile bank professioneel gereinigd met onze uiterst milieuvriendelijke Split-Streamtechnologie en binnen 5 werkdagen worden uw zitmeubels weer fris en schoon bij u op kantoor of bij u thuis teruggebracht.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wenst u meer informatie over hoe wij uw leren of gestoffeerde bank schoonmaken? Bel dan gerust even naar Eindhoven 0499 744 099 of Breda 076 7660 511. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Naast dat u bij ATAR op het juiste adres bent voor het laten reinigen van uw bank, kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van stoelen en het verven van zitmeubels.

Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Vraag hier snel uw offerte aan
  • Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland
  • Milieuvriendelijk
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Gratis Ophaal- & Retourservice