Leren meubels reinigen

Leren meubels, zoals stoelen of bankstellen, laten reinigen is een klus waarvoor u ATAR Meubelreiniging inschakelt. Wij hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen van (leren) zitmeubels en in het verven van leren meubels en auto interieur. ATAR Meubelreiniging werkt enkel met opgeleide medewerkers die u verzekeren van een kwalitatieve reiniging. De meubelreiniging wordt binnen 5 werkdagen voltooid en halen uw meubels zelfs kosteloos aan huis op en leveren deze weer netjes af. Niet voor niets staat ATAR Meubelreiniging bekend om een goede en kwalitatieve service. Wij zijn u graag van dienst.

Leren meubels laten reinigen door de professional

Leren bankstellen zijn doorgaans een dure aangelegenheid. In de loop der jaren wordt het leer steeds valer en ontstaan er steeds meer lelijke plekken in het leer. Waarschijnlijk begint ook de kleur van het leer minder mooi te worden. U wilt dan niet direct een nieuw bankstel aanschaffen. Daarom laat u uw leren meubels reinigen door ATAR Meubelreiniging. Dit is een effectieve en bovendien betaalbare manier om uw bankstel er weer als nieuw uit te laten zien. Wanneer uw leren meubels zijn gemaakt van gedekverfd leer, kunnen wij dit gemakkelijk professioneel voor u reinigen. Meer leren meubels die niet gedekverfd zijn, zoals nubuck, suède en analine leer, kunnen wij ook reinigen voor u. ATAR Meubelreiniging kan doorgaans uw leren meubels reinigen door de vlekken op de bekleding te verwijderen. Indien u wenst, kunnen wij uw meubels verven in de perfecte kleur of eventueel omkleuren. ATAR Meubelreiniging komt graag bij u aan huis uw meubels ophalen en na een intensieve behandeling weer terugbrengen.

ATAR Meubelreiniging: uw professionele meubelreiniger

ATAR Meubelreiniging is de professional die u benadert wanneer u uw leren meubels laat reinigen. De meubelreiniging specialist die bij u aan huis de meubels komt ophalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw meubelstukken weer schoon en fris worden en uw meubels weer bij u aan huis worden afgeleverd. Wenst u meer informatie of wilt u telefonisch een offerte aanvragen? Bel dan naar 0499 744 099 of 076 7660 511 en wij staan u graag te woord.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Noord- Brabant & Limburg
  • Milieuvriendelijk
  • Professionele meubelreiniging
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Ophaal -/ retourservice

Dus waar wacht u nog op? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Prijsopgave is altijd gratis.

CONTACTGEGEVENS

ATAR Meubelreiniging
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
Wij werken in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

E-mail info@atarmeubelreiniging.nl
Telefoon Eindhoven +31 (0)499 744 099
Telefoon Breda +31 (0)76 7660 511

CONTACTFORMULIER