Zoekt u dé Expert in het Reinigen van Leren Banken & Stoelen in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland? ATAR is dé Oplossing!

Uw leren zitmeubels, stoelen & zitbanken laten reinigen is een klus waarvoor u ATAR inschakelt. Wij hebben namelijk meer dan 25 jaar professionele ervaring. ATAR werkt enkel met opgeleide medewerkers die zorgen voor kwaliteit. Het reinigen wordt binnen 5 werkdagen voltooid. Wij halen uw zitmeubels kosteloos aan huis op en leveren deze weer netjes af. Niet voor niets staat ATAR bekend om een goede en kwalitatieve service. Wij zijn u graag van dienst. Wanneer uw leren meubels zijn gemaakt van gedekverfd leer, kunnen wij dit gemakkelijk professioneel voor u reinigen. Andere leren meubels, die niet gedekverfd zijn, zoals nubuck, suède en analine leer, kunnen wij ook reinigen voor u. ATAR komt graag bij u aan huis om uw zitmeubels op te halen en na een intensieve behandeling weer terug te brengen.

Wist u dat u bovendien uw favoriete leren zitmeubels opnieuw kan laten kleuren?

Leren bankstellen en stoelen zijn doorgaans een dure aangelegenheid. Waarschijnlijk begint in de loop der jaren het leer minder mooi te worden. U wilt dan niet direct een nieuw bankstel aanschaffen. Daarom kan u uw leren meubels niet alleen laten reinigen door ATAR maar ook bijkomend opnieuw laten kleuren. Dit is een effectieve en bovendien betaalbare manier om uw bankstel er weer als nieuw uit te laten zien. U kan kiezen tussen gewoon opnieuw Herkleuren of voor het volledig Omkleuren naar een nieuwe kleur. Lees hier meer!

ATAR Meubelreiniging: uw professionele reiniger van leren zitbanken en stoelen

ATAR is de professional die u benadert wanneer u uw leren meubels laat reinigen. De specialist in meubelreiniging die bij u aan huis de zitmeubels komt ophalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw favoriete stoel of zitbank weer schoon en fris wordt en uw meubel weer bij u aan huis wordt afgeleverd. Wenst u meer informatie of wilt u telefonisch een offerte aanvragen? Bel dan naar 0499 744 099 of 076 7660 511 en wij staan u graag te woord.

Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Vraag hier snel uw offerte aan
  • Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland
  • Milieuvriendelijk
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Gratis Ophaal- & Retourservice
leren bank verven atar eindhoven
meubelreiniging
stoffen bank laten reinigen breda