Leren meubels verven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een leren bank of andere meubels kan verven? Dan is ATAR Meubelreiniging de plek waar u moet zijn. Bij ons kunt u terecht om uw stoelen, bankstellen en andere meubels van leer te laten verven en in perfecte staat terug te laten brengen. Onze vakkundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het exact herkleuren van uw bank of stoel en zorgen ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien. Wat wilt u nog meer?

Leren bank laten verven door ATAR Meubelreiniging

Het kan gebeuren dat uw bankstel of leren stoel door de jaren heen is verkleurd of dat de nerven zijn opengetrokken en vuil zijn geworden. U hoeft dan niet direct een nieuwe bank van leer aan te schaffen, maar laat deze op effectieve en snelle wijze verven door ATAR Meubelreiniging. Naast het professioneel reinigen van meubels, zijn wij gespecialiseerd in het verven van leren meubels. Wij verven leer, nubuck en daim meubelstukken. De deskundige medewerkers van ATAR Meubelreiniging kunnen iedere kleur perfect namaken. Bent u van plan om de inrichting van uw woning of kantoor te veranderen? Dat is geen probleem, want bij ons kunt u uw bank of stoel van leer laten verven in een andere kleur. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw meubels er weer fris en stralend uit zullen zien.

Kosteloze ophaal- en retourservice

Wanneer u uw leren meubels, zoals een bank of een stoel, laat verven door ATAR Meubelreiniging, kunt u rekenen op uitstekende service. Wij komen namelijk uw meubels kosteloos bij uw kantoor of bij u thuis in Noord-Brabant of Limburg ophalen. Doorgaans neemt de behandeling 5 werkdagen in beslag en brengen wij uw meubels weer helemaal fris terug.

Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie

Wilt u uw meubels op professionele wijze laten verven door ATAR Meubelreiniging? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wenst u meer informatie over de werkwijze van ATAR Meubelreiniging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499 744 099 of 076 7660 511. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Noord- Brabant & Limburg
  • Milieuvriendelijk
  • Professionele meubelreiniging
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Ophaal -/ retourservice

Dus waar wacht u nog op? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Prijsopgave is altijd gratis.

CONTACTGEGEVENS

ATAR Meubelreiniging
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
Wij werken in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

E-mail info@atarmeubelreiniging.nl
Telefoon Eindhoven +31 (0)499 744 099
Telefoon Breda +31 (0)76 7660 511

Click edit button to change this text.

CONTACTFORMULIER