Zoekt u dé Expert in het Verven van Leren Banken & Stoelen in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland? ATAR is dé Oplossing!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een leren bank of andere meubels kan verven? Dan is ATAR de plek waar u moet zijn. Bij ons kunt u terecht om uw stoelen, bankstellen en andere meubels van leer te laten verven en in perfecte staat terug te laten brengen. Onze vakkundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het exact kleuren van uw bank of stoel en zorgen er zo voor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien. Wat wilt u nog meer?

Leren bank laten Herkleuren of Omkleuren door ATAR

Het kan gebeuren dat uw bankstel of leren stoel door de jaren heen is verkleurd of dat de nerven zijn opengetrokken en vuil zijn geworden. U hoeft dan niet direct een nieuwe bank van leer aan te schaffen, maar laat deze op effectieve en snelle wijze verven door ATAR Meubelreiniging. Naast het professioneel reinigen van meubels, zijn wij gespecialiseerd in het verven van leren meubels. Wij verven leer, nubuck en daim meubelstukken.

De deskundige medewerkers van ATAR kunnen bij uw keuze voor Herkleuren iedere kleur perfect namaken. Bent u echter van plan om de inrichting van uw woning of kantoor helemaal om te gooien? Geen probleem, want bij ons kunt u uw bank of stoel van leer laten Omkleuren in een andere kleur. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw meubels er weer fris en stralend uit zullen zien!

Kosteloze Ophaal- & Retourservice

Wanneer u uw leren meubels, zoals een bank of een stoel, laat verven door ATAR Meubelreiniging, kunt u rekenen op uitstekende service. Wij komen namelijk uw meubels kosteloos bij uw kantoor of bij u thuis in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Holland ophalen. Doorgaans neemt de behandeling 5 werkdagen in beslag en brengen wij uw meubels weer helemaal fris terug.

Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie

Wilt u uw meubels op professionele wijze laten verven door ATAR? Dan kunt u een offerte aanvragen via onze website. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wenst u meer informatie over de werkwijze van ATAR Meubelreiniging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499 744 099 of 076 7660 511. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten.

Vraag hier snel uw gratis offerte aan
  • Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland
  • Milieuvriendelijk
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Gratis Ophaal- & Retourservice