Nano Coating – Uw bankstel en andere meubels impregneren

Aangezien u uw bankstel misschien wel het vaakst gebruikt, is het impregneren daarvan met een vuilwerende coating dé manier om de bank te beschermen tegen beschadigingen en vuil. De bank wordt constant bedreigd door drankjes die omvallen, vieze voeten, of zelfs schoenen, op de bekleding, de hond die nog steeds niet doorheeft dat hij niet op de bank mag (of hij geeft er niets om). Door uw bankstel te laten impregneren door ATAR Meubelreiniging zit u meer ontspannen voor de televisie!

Hoe uw bankstel impregneren met nano coating de bekleding beschermt

ATAR leer- & textielcoating (nano coating) is een water-gedragen impregneermiddel dat textiel en leer vuilwerend maakt en bestand tegen olie en water. Het product vormt een onzichtbaar, dun laagje om de vezels. Door het waterwerende effect worden vlekken door roet, koffie of rode wijn langzamer in de stof opgenomen en is de kans veel kleiner dat ze sporen nalaten. Deze stoffen glijden gewoon van het oppervlak af. De nano coating is ook bestand tegen chemisch reinigen.

Ook u kunt een offerte aanvragen, ongeacht de soort bank

Met onze nano coating wordt elke vezel met een onzichtbare antihechtlaag omringd. Deze bescherming zorgt ervoor dat droog vuil niet meer aan de stof wordt gehecht en vocht niet meer door de vezels opgezogen wordt. De ATAR textiel- & leer coating is gemaakt op waterbasis en dus 100% milieuvriendelijk. Het is toepasbaar op tapijten en zitmeubels. Onze coating kan op alle soorten vezels worden aangebracht, van de fijnste zijde tot aan de meest belastbare katoen, maar ook op wol, suède, alcantara, nubuck, leder, daim. Meer weten? Vraag een offerte aan en krijg binnen 24 uur een passende prijsopgaaf.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Noord- Brabant & Limburg
  • Milieuvriendelijk
  • Professionele meubelreiniging
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Ophaal -/ retourservice

Dus waar wacht u nog op? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

 

OFFERTE AANVRAGEN