Wenst u uw Stoelen of Vloerkleed te laten Impregneren in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland? Kies voor de Nano-Coating oplossing van ATAR!

Aangezien in huis uw bankstel misschien wel het vaakst gebruikt wordt, is het bijkomend impregneren daarvan met een vuilwerende coating dé manier om de bank te beschermen tegen beschadigingen en vuil. De bank wordt constant bedreigd door drankjes die omvallen, vieze voeten, schoenen, en de hond die nog steeds niet doorheeft dat hij niet op de bank mag (of hij geeft er niets om). Door uw bankstel te laten impregneren door ATAR zit u meer ontspannen voor de televisie!

Hoe met Nano-Coating uw bankstel impregneren de bekleding beschermt

ATAR textiel- & leercoating (nano-coating) is een watergedragen impregneermiddel dat textiel en leer vuilwerend maakt. Het product vormt een onzichtbaar, dun laagje om de vezels. Door het waterwerende effect worden vlekken door bv. roet, koffie of rode wijn langzamer in de stof opgenomen en is de kans veel kleiner dat ze sporen nalaten. Het vuil glijdt gewoon van het oppervlak af. Onze Nano-Coating is ook bestand tegen chemisch reinigen.

Grondige reiniging, ongeacht de soort van zitbank

Met onze Nano-Coating wordt elke vezel met een onzichtbare antihechtlaag omringd. Deze bescherming zorgt ervoor dat droog vuil niet meer aan de stof wordt gehecht en vocht niet meer door de vezels opgezogen wordt. De ATAR textiel- & leercoating is gemaakt op waterbasis en dus 100% milieuvriendelijk. Ze is toepasbaar op tapijten en zitmeubels. Onze coating kan op alle soorten vezels worden aangebracht: van de fijnste zijde tot aan de meest belastbare katoen, maar ook op wol, suède, alcantara, nubuck, leder, daim.

Vraag hier snel uw gratis offerte aan
  • Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland
  • Milieuvriendelijk
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Gratis Ophaal- & Retourservice

Vraag hier snel een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op!

Stoelen reinigen
impregneren bank
meubels impregneren