ATAR Meubelreiniging Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen van vloerkleden, zitmeubels en in het verven van leren zitmeubels. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide medewerkers, waardoor wij u de beste kwaliteit bieden. Daarenboven leveren wij topkwaliteit tegen zeer betaalbare tarieven. Wij staan garant voor een professionele reiniging en/of kleuring van uw zitmeubels en vloerkleden.

Door onze unieke reinigingsmethode reinigen wij uw meubels en tapijten op een milieuvriendelijke wijze. We werken met Split-Streamtechnologie . Deze milieuvriendelijke oplossing zorgt voor een efficiënte reinigingsoplossing die vele dagelijkse, conventionele reinigingsmiddelen vervangt. Dit geeft de voordelen van een krachtige reiniger zonder de nadelen ervan, zoals verkleuringen en geurtjes. Ook blijven er geen detergenten of giftige stoffen achter en zullen uw tapijten & zitmeubels minder snel beschadigen of gaan slijten. De reinigingsmethodes die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens en dier. Ook worden stof, huidschilfers en bacteriën op effectieve wijze door ATAR Meubelreiniging verwijderd.

Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Breda reinigen wij zitmeubels in de provincies Noord-Brabant & Limburg. Wij komen de zitmeubels kosteloos bij u thuis of op kantoor ophalen en binnen 5 werkdagen worden deze schoon en zo goed als nieuw weer bij u teruggebracht.

Hoe gaan wij te werk?

gereinigd perzisch tapijt persen atar breda

Wij reinigen & verven uw leren stoelen & banken,

stoffen- en leren meubels op een milieuvriendelijke wijze.

Vraag hier snel uw gratis offerte aan
gereinigd perzisch tapijt atar eindhoven
Professionele reiniging van stoffen en leren meubels
leren zetel reinigen

Referenties