ATAR Meubelreiniging Noord-Brabant & Limburg

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen van vloerkleden, zitmeubels en in het verven van leren meubels en auto interieurs. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide medewerkers, waardoor wij u de beste kwaliteit bieden. Daarnaast bieden wij tegen betaalbare tarieven een kwalitatief, hoogwaardige en professionele meubelreiniging. Wij staan garant voor een professionele reiniging en/of kleuring van uw zitmeubels.

Door onze unieke reinigingsmethode reinigen wij uw meubels op een milieuvriendelijke wijze. We werken met Split-Streamtechnologie . Deze milieuvriendelijke oplossing zorgt voor een efficiënte reinigingsoplossing die vele dagelijkse, conventionele reinigingsmiddelen vervangt. Dit geeft de voordelen van een krachtige reiniger zonder de nadelen ervan, zoals verkleuringen en geurtjes. Ook blijven er geen detergenten en giftige stoffen achter en zullen uw zitmeubels minder snel beschadigen of gaan slijten. De reinigingsmethodes die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens en dier. Ook worden stof, huidschilfers en bacteriën op effectieve wijze door ATAR Meubelreiniging verwijderd.

Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Breda reinigen wij zitmeubels in de provincies Noord-Brabant & Limburg. Wij komen de zitmeubels kosteloos bij u thuis of op kantoor ophalen en binnen 5 werkdagen worden deze schoon en zo goed als nieuw weer bij u teruggebracht.

Hoe gaan wij te werk?

 • Ervaren & Professioneel

  Wij gebruiken de modernste technieken en werken alleen met servicegerichte medewerkers. Ook hanteren we eerlijke prijzen zonder verborgen kosten.

 • Milieuvriendelijk

  De reinigingsmiddelen die wij hanteren zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mensen of huisdieren.

 • Noord-Brabant & Limburg

  Wij zijn werkzaam in de gehele provincies Noord-Brabant & Limburg. Wij behoren tot de goedkoopste aanbieders van meubelreiniging in de particuliere markt.

 • Uitstekende referenties

  Wij hanteren een 100% tevredenheidgarantie op al onze diensten. We gaan bij elke reiniging steeds tot het uiterste, ongeacht het aantal malen dat we de bewerkingen moeten herhalen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen.

 • Service & Topkwaliteit

  Een snelle service én topkwaliteit zijn gegarandeerd bij ATAR. Onze medewerkers zijn vakkundige professionals op het gebied van meubelreiniging en het verven van leer.

 • Ophaal -/ retourservice

  Wij komen uw meubels gratis bij u ophalen, we reinigen de meubels en 5 dagen leveren we de meubels weer bij u thuis af.

Wij reinigen en verven uw stoelen, banken, autostoelen,

stoffen- en leren meubels op een milieuvriendelijke wijze

OFFERTE

Referenties