Reinigen stoffen bank

Wilt u uw stoffen bank op professionele wijze laten schoonmaken? Dan is ATAR Meubelreiniging dé plek waar u moet zijn. Wij hebben namelijk ruim 25 jaar ervaring in het reinigen van zowel stoffen als leren meubels, zoals een bank en stoelen. ATAR Meubelreiniging werkt uitsluitend met vakkundige medewerkers, waardoor u te allen tijde verzekerd bent van kwaliteit. Wij komen uw stoffen bank kosteloos bij u thuis of bij u op kantoor ophalen, waarna wij binnen 5 werkdagen het meubelstuk schoonmaken en weer bij u afleveren. U kunt rekenen op de uitstekende service van ATAR Meubelreiniging. Binnen no time ziet uw bank er weer stralend en fris uit.

Stoffen bank schoonmaken? Laat het over aan de specialist!

Een bank koopt u doorgaans voor een langere periode. Toch zal iedere gestoffeerde bank vuil worden door het intensieve gebruik van zowel mens en dier, drank- en etensresten, om nog niet te spreken over de plekken op het bankstel van huid- en haarvet. Wanneer een stoffen bank vuil is geworden, kunt u het zelf reinigen. Echter, raden wij dit u niet aan. Na het opdrogen kan het voorkomen dat de vuile plekken juist groter worden. Dat wilt u natuurlijk vermijden! Daarom laat u uw bank op professionele wijze schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf als ATAR Meubelreiniging. Het is een effectieve én betaalbare manier om uw bank er zo goed als nieuw uit te laten zien.

ATAR Meubelreiniging: hoe gaan wij te werk?

ATAR Meubelreiniging beschikt over een milieuvriendelijke reinigingsmethode om uw stoffen bank optimaal te kunnen reinigen. Wij werken via de volgende werkwijze:

 1. U vraagt een offerte aan via de website of door telefonisch contact op te nemen;
 2. Wij komen uw meubels kosteloos ophalen in Noord-Brabant en Limburg;
 3. Uw meubelstuk wordt volgens onze unieke reinigingsmethode schoongemaakt;
 4. Uw stoffen bank wordt binnen 5 werkdagen weer schoon en fris bij u afgeleverd.

Informeer naar alle mogelijkheden

Naast dat wij uw stoffen bank op professionele wijze reinigen, kunt u bij ons ook terecht voor het verven van zitmeubels en auto interieur. De levensduur van uw bank wordt dan met jaren verlengd. Heeft u vragen over het laten schoonmaken van uw stoffen bank of over het verven van uw bank? Neem dan gerust even contact met ATAR Meubelreiniging. U belt dan naar 0499 744 099 of 076 7660 511 en wij beantwoorden al uw vragen.

OFFERTE AANVRAGEN
 • Noord- Brabant & Limburg
 • Milieuvriendelijk
 • Professionele reiniging
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Deskundig, eerlijk advies
 • Uitstekende referenties
 • Ophaal -/ retourservice

Dus waar wacht u nog op? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

 

leren autostoelen reinigen

CONTACTGEGEVENS

ATAR Meubelreiniging
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
Wij werken in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

E-mail info@atarmeubelreiniging.nl
Telefoon Eindhoven +31 (0)499 744 099
Telefoon Breda +31 (0)76 7660 511

CONTACTFORMULIER

ParticulierBedrijf