Op zoek naar dé Specialist in het Reinigen van Stoffen Stoelen in Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland? ATAR is dé Oplossing!

Wilt u een stoffen stoel schoonmaken? Dat kunt u beter niet zelf doen, want de kans is aanwezig dat er na het reinigen een grotere vlek ontstaat of dat de stoelbekleding verkleurt. Bel daarom eens naar ATAR. Wij hebben immers meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen van stoelen & banken, en in het verven van leren meubels. U kunt rekenen op onze uitstekende service: gratis ophaal- & retourservice, snelle reiniging en voordelige prijzen. ATAR zorgt ervoor dat stoelen weer schoon en fris worden.

Uw favoriete stoffen stoel laten schoonmaken door vakkundige mensen

Voor het schoonmaken van een stoffen stoel bereiken de vakkundige medewerkers van ATAR met dieptereiniging het beste resultaat. De kleur wordt niet aangetast en onderliggend of vast vuil wordt verwijderd. Bovendien heeft u na het laten reinigen van stoelbekleding minder last van huisstofmijt. Meubelstukken met synthetische vezels laten reinigen, biedt dus niet enkel voordelen voor het oog, het is ook nog eens beter voor de gezondheid van uw gezin of werknemers.

De Unieke reinigingsmethode van ATAR

ATAR Meubelreiniging werkt met een milieuvriendelijke reinigingsmethode om stoelbekleding te reinigen: Split-Streamtechnologie. Deze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingsoplossing, die niet schadelijk is voor mens en dier, vervangt vele dagelijkse conventionele reinigingsmiddelen. Deze krachtige reiniger geeft de voordelen van alledaagse reinigingsmiddelen, maar zonder nadelen als verkleuringen en geur. Hier zitten tevens geen giftige stoffen in die uw meubels kunnen aantasten.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Eetkamerstoelen, bureaustoelen, een mooie fauteuil of het laten reinigen van andere stoelen met stoelbekleding, hoeft niet duur te zijn. Al uw leren en stoffen stoelen reinigt ATAR Meubelreiniging op professionele wijze, tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de tarieven? Dan kunt u vandaag nog een offerte aanvragen die wij u binnen 24 uur beantwoorden.

Heeft u vragen over het laten schoonmaken van een stoffen stoel of over onze werkwijze? Bel dan naar 0499 744 099 of 076 7660 511 en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag hier snel uw offerte aan
  • Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland & Noord-Holland
  • Milieuvriendelijk
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Gratis Ophaal- & Retourservice