Stoffen stoelen reinigen 

Wilt u een stoffen stoel schoonmaken? Dat kunt u beter niet zelf doen, want de kans is aanwezig dat er na het reinigen een grotere vlek ontstaat of dat de stoelbekleding verkleurt. Bel daarom eens naar ATAR Meubelreiniging. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel reinigen van meubels, zoals stoelen, en in het verven van leren meubels en auto interieur. U kunt rekenen op een uitstekende service: ophaal- en retourservice, snelle reiniging en voordelige prijzen. ATAR Meubelreiniging zorgt ervoor dat stoelen weer schoon en fris worden. Bent u de volgende die wij van dienst mogen zijn?

Stoffen stoel laten schoonmaken door vakkundige mensen

Voor het schoonmaken van een stoffen stoel bereiken de vakkundige medewerkers van ATAR Meubelreiniging met dieptereiniging het beste resultaat. De kleur wordt niet aangetast en onderliggend of vast vuil wordt verwijderd. Bovendien heeft u na het laten reinigen van stoelbekleding minder last van huisstofmijt. Meubelstukken met synthetische vezels laten reinigen, biedt dus niet enkel voordelen voor het oog, maar is ook nog eens beter voor de gezondheid van uw gezin of werknemers.

Unieke reinigingsmethode van ATAR Meubelreiniging

ATAR Meubelreiniging werkt met een milieuvriendelijke reinigingsmethode om stoelbekleding te reinigen: Split-Streamtechnologie. Deze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingsoplossing, die niet schadelijk is voor mens en dier, vervangt vele dagelijkse conventionele reinigingsmiddelen. Deze krachtige reiniger geeft de voordelen van alledaagse reinigingsmiddelen, maar zonder nadelen als verkleuringen en geur. Hier zitten tevens geen giftige stoffen in die uw meubels kunnen aantasten.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Eetkamerstoelen, bureaustoelen, een mooie fauteuil of het laten reinigen van andere stoelen met stoelbekleding, hoeft niet duur te zijn. Al uw leren en stoffen stoelen reinigt ATAR Meubelreiniging op professionele wijze, tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de tarieven? Dan kunt u vandaag nog een offerte aanvragen via de website, welke wij u binnen 24 uur toezenden. Heeft u vragen over het laten schoonmaken van een stoffen stoel of over onze werkwijze? Bel dan naar 0499 744 099 of 076 7660 511 en wij beantwoorden graag al uw vragen.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Noord- Brabant & Limburg
  • Milieuvriendelijk
  • Professionele meubelreiniging
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Ophaal -/ retourservice

Dus waar wacht u nog op? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Prijsopgave is altijd gratis.

CONTACTGEGEVENS

ATAR Meubelreiniging
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
Wij werken in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

E-mail info@atarmeubelreiniging.nl
Telefoon Eindhoven +31 (0)499 744 099
Telefoon Breda +31 (0)76 7660 511

CONTACTFORMULIER