Tapijt ontgeuren

Wilt u uw tapijt laten ontgeuren door een professioneel en ervaren bedrijf? Dan zit u bij ATAR Meubelreiniging goed. Om nog langer te genieten van uw huidige tapijt is het verstandig om deze regelmatig te laten reinigen. Na de grondige schoonmaak is uw tapijt weer als nieuw. U profiteert ook nog eens van gratis ophalen en leveren in Noord-Brabant en Limburg. Dat is pas service!

Een tapijt ontgeuren: hoe gaat dit in z’n werk?

Om uw tapijt te ontgeuren wordt door middel van een grondige wasbeurt al het vuil uit het tapijt gewassen. Vervolgens wordt het gedesinfecteerd. Als laatste wordt er een beschermlaag over het tapijt aangebracht met natuurlijke producten. Dit versterkt de vezels.

Gespecialiseerd in verschillende soorten tapijt

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten tapijt. Of u nu een handgeknoopt vloerkleed in uw woonkamer heeft liggen of een vloerkleed van zijde, wol, katoen of linnen in de slaapkamer, wij staan voor u klaar. Er is geen tapijt dat wij niet kunnen ontgeuren.

Vraag direct een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tapijtreiniging van ATAR Meubelreiniging? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de website. De offerte heeft u binnen 24 uur in huis, vervolgens maakt u direct een afspraak om uw tapijt te laten ontgeuren. Heeft u vragen of wilt u ons persoonlijk spreken? Bel dan naar 0499 744 099 of 076 7660 551.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Noord- Brabant & Limburg
  • Milieuvriendelijk
  • Professionele reiniging
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Deskundig, eerlijk advies
  • Uitstekende referenties
  • Ophaal -/ retourservice

Dus waar wacht u nog op? Onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem direct contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

ATAR Meubelreiniging
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
Wij werken in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

E-mail info@atarmeubelreiniging.nl
Telefoon Eindhoven +31 (0)499 744 099
Telefoon Breda +31 (0)76 7660 511

CONTACTFORMULIER